CONNECTED NAVIGATION PACK PLUS

CONNECTED NAVIGATION PACK PLUS

ВАШИЯТ OPEL ПО ВРЕМЕ НА ПЪТ

Освободете ума си, TomTom ще се грижи за останалото. Информацията за трафика в реално време и предупрежденията за пътна безопасност се предоставят от европейския лидер в GPS технологиите TomTom, като Ви гарантират безупречно пътуване, за да стигнете до Вашата дестинация навреме. Перфектно интегрирана във Вашия OPEL, навигационната система работи с всяка Ваша дума! Благодарение на интуитивното гласово разпознаване, Вие оставате фокусирани върху най-важното.*      


* Наличността може да варира в зависимост от пазара и модела.

ИЗБОР НА АБОНАМЕНT
CONNECTED NAVIGATION PACK PLUS
Der beste Beifahrer

НАЙ-ДОБРИЯТ НАВИГАТОР

Вече няма нужда да се разсейвате със смартфона си - по-лесно е да говорите директно с Вашия Opel. Свързаността на иновативния гласов асистент* му позволява да отговори на всички Ваши очаквания - можете да говорите спокойно, използвайки естествени фрази, а той ще свърши необходимото вместо Вас. През това време погледът Ви остава съсредоточен на пътя, а ръцете Ви върху волана.

Допълвайки удобството на перфектната интеграция в арматурното табло, интелигентната онлайн навигационна услуга съставя най-добрия маршрут до крайната цел на Вашето пътуване на основата на надеждната, пълна и винаги актуална информация за пътнотранспортната обстановка - без излишни и безполезни съобщения, само най-подходящите, щателно подбрана от общността на потребителите на TomTom данни.

Свързани сте с интернет? Вашият Opel също!

 

* Наличността може да варира в зависимост от пазара и модела.

Alles über den Dienst

ШОФИРАЙТЕ ЛЕСНО

Приемете интелигентността на Вашия OPEL като предимство, толкова просто. Connected Navigation Pack Plus избягва задръстванията и Ви отвежда до дестинация безопасностно. Спестете време при пристигането си, благодарение на актуална информация* за паркинг и цени. Можете също така лесно да отидете до бензиностанция или зарядна станция по Ваш избор. Навигационният дисплей може да бъде дублиран и пред Вас или във Вашия Head-Up дисплей**, за да не пропуснете важна информация.

 

АСИСТЕНТ НА ВАШЕ РАЗПОЛОЖЕНИЕ

Взаимодействайте с всички функции на Вашия OPEL без усилия! Само пътят заслужава Вашето внимание, за останалото Вашият личен асистент е на разположение. Искате ли да регулирате температурата или вентилацията в купето? Да слушате конкретна песен? Знаете ли прогнозата за времето за Вашата дестинация? Попитайте Вашия асистент за съдействие.

Наличието на свързана гласова команда също зависи от модела на автомобила. Ако не са налични функциите на свързаната гласова команда не се прилагат.

 

УСЛУГИ ТОМТОМ*

 •  Онлайн актуализации на навигационните карти
 •  Динамично изчисляване и изобразяване на картата на автономния пробег***
 •  Търсене на зарядни станции по маршрута***
 •  Свободни зарядни станции в реално време***
 •  Онлайн пътнотранспортна информация
 •  Предупреждение за камери за контрол на скоростта (TomTom Alert Service)
 •  Онлайн търсене на адреси и интересни обекти
 •  Информация за паркиране
 •  Цени на горивата
 •  Метеорологична информация
 •  Разпознаване на говор с естествени фрази*


* Наличността може да варира в зависимост от пазара и модела.

** Избор на оборудване.

*** Зависи от спецификацията на автомобила.

Dienstaktivierung

Как да активирате:
При покупка на нов автомобил Opel получавате 3-годишен безплатен абонамент за услугите на TomTom.
След като този период изтече, можете да подновите абонамента директно от акаунта си в MyOpel за период от 1 до 3 години.

 

Как да използвате:
За да конфигурирате услугата за използване във Вашия автомобил и да научите повече за функциите, предлагани от TomTom Services, вижте информацията на следните връзки: