e-Remote Control

e-Remote Control

Проверявайте и управлявайте дистанционно и в реално време автономния пробег на Вашия електромобил с помощта на смартфон. Чрез приложението MyOpel можете да проверите нивото на заряда и оставащия автономен пробег на автомобила по всяко време, а ако той е включен в зарядна станция, можете да контролирате и процеса на зареждане от разстояние. За повече спокойствие можете да бъдете предупредени, когато батерията е напълно заредена или ако зареждането е прекъснато.

Функцията за дистанционна предварителна климатизация Ви дава възможност да затоплите или да охладите купето на автомобила до желаната оптимална температура преди да потеглите на път. Осигурявайки Ви желания комфорт, тази функция позволява да увеличите максимално автономния пробег в случаите, в които автомобилът е включен да се зарежда, защото необходимата за климатизацията енергия се черпи от станцията, а не от батерията.

Тази услуга се предоставя безплатно от Opel за целия експлоатационен живот на автомобила.

В конкретни модели превозни средства можете също да изберете да спрете зареждането при определено ниво на батерията, което намалява времето за зареждане и може да подобри производителността и издръжливостта на батерията.

ИЗБОР НА АБОНАМЕНT
e-Remote Control
Gérez votre charge

Бъдете информирани относно нивото на заряд на батерията на Вашия електрически автомобил

На началната страница на приложението MyOpel можете да следите в реално време оставащия автономен пробег на автомобила. Можете също така да проверите дали автомобилът е включен и се зарежда, както и да получите потвърждение за вида зареждане (бързо или стандартно).

Запазете контрол над своя електрически автомобил дори и от разстояние

Включете Вашия Opel в зарядната станция и вече имате възможност да контролирате процеса на зареждане от смартфона си.

Можете да стартирате, да спирате или да програмирате зареждане в желано от Вас време, така че да се възползвате от различните изгодни тарифи извън периодите на пиково натоварване на електромрежата. Всичко това без да се налага да отивате на място до автомобила си.

По същия начин можете да следите в реално време скоростта и оставащото време за зареждане.

В случай на възникнали непланирани прекъсвания в процеса на зареждане, можете да получите съответно предупредително съобщение от приложението MyOpel. Ще бъдете информирани и когато електробилът Ви бъде зареден напълно.

 

Préparez la température à bord

Независимо от външната температура, можете да се насладите на максимален комфорт още в момента, в който влезете в автомобила. Приложението MyOpel на Вашия смартфон Ви дава възможност да загреете или да охладите купето на Вашия Opel независимо от това дали е включен за зареждане, или не.

Ако автомобилът е включен в зарядна станция, оставащият автономен пробег и нивото на заряд на батерията няма да намалеят.

Услугата за дистанционно управление дава възможност и за планиране на времето за предварителна климатизация по начин, който да отговори на Вашия дневен график и така да гарантира, че ще получите максимално удобство от Вашия Opel независимо от обстоятелствата.

 

Activation du service

Как да активирате услугата?

Услугата за дистанционно управление е на налична само в приложението MyOpel.

Как да използвате услугата?

За да научите повече за услугата, вижте нашeто ръководство

Ръководство за активиране на услугата

Къде можете да използвате услугата?

Можете да се абонирате за услугата e-Remote Control във всяка страна, където услугата е достъпна. След като услугата е активирана, тя може да се използва и в по-голяма географска област.

Страните, обхванати от e-Remote Control, и географската област на използване могат да бъдат намерени тук.