Live Navigation Plus

Live Navigation Plus

ВАШИЯТ OPEL ВИ РЪКОВОДИ

Останете фокусирани върху шофирането с помощта на навигация, която Ви позволява да шофирате без да се разсейвате. Тази услуга е включена безплатно за срок от 3 години при покупки на нови автомобили, оборудвани с навигацията.

Държавите, които обхващат услагата, може да видите тук.

ИЗБОР НА АБОНАМЕНT
Live Navigation Plus
Le meilleur copilote

Насладете се на безпроблемно изживяване, в което телефонът става част от Вашия автомобил, за да Ви помогне да държите очите си на пътя и ръцете си върху волана.

С услугите за навигация в реално време Вашият автомобил намира най-добрия маршрут, въз основа на надеждна информация относно трафика. Услугите за навигация се показват на главния екран на Вашия автомобил и могат се поддържат с гласов контрол.

En savoir plus sur ce service

Шофирайте умно

Насладете се на времето в колата си максимално с услугата за навигация в реално време. Live Navigation Plus предава информация в реално време за задръствания, сервизи и места за паркиране. Информацията се визуализира на сензорния екран на Вашия автомобил.

Услугите за навигация в реално време включват:

  • Пътнотранспортна информация в реално време
  • Свободни места и цени за паркиране
  • Прогноза за времето на вашето пътуване
  • Възможност за гласов контрол на функциите
  • Информация за разположението на бензиностанциите и цените на горивата
  • Бързо търсене на адреси и местни забележителности
  • Предупреждения за камери за контрол на скоростта / опасни участъци
Activation des services

Как да активирате услугата:                                                                                                                         

При закупуване на нов автомобил с бордова навигационна система, Вие се възползвате от безплатен 3-годишен абонамент за услугите Live Navigation. След 3 години можете да разширите услугата директно чрез Вашия акаунт.

Как да използвате услугата:

Когато услугата е активирана, можете да промените нейната конфигурация в навигационната система на Вашия Opel.

Инструкции (PDF) за активиране на Live Navigation Services с OpelConnect (червен SOS бутон в автомобила) 

Инструкции (PDF) за активиране на Live Navigation Services без OpelConnect за Grandland X, Combo, Vivaro, Zafira Life, нова Corsa, Crossland X (след март 2019 г. - моля, свържете се с вашия дилър)

За да използвате услугата Live Navigation Plus в автомобил, който не е оборудван с модула Opel Connect Box Emergency и Assistance, трябва да сдвоите съвместимо смартфон устройство, за да споделите интернет връзка. Функцията за споделяне на интернет връзката на смартфона Ви трябва да бъде активирана.

За да направите това, идете в раздела конфигурация/настройки в менюто на смартфона и използвайте режима за активиране Споделяне на връзка > Wi-Fi Hotspot > Мобилна точка за достъп > Тетъринг

Свържете Connect Nav чрез смартфона