Live Navigation Plus

Live Navigation Plus

ВАШИЯТ OPEL ВИ РЪКОВОДИ

Останете фокусирани върху шофирането с помощта на навигация, която Ви позволява да шофирате без да се разсейвате. Тази услуга е включена безплатно за срок от 3 години при покупки на нови автомобили, оборудвани с навигацията.

Държавите, които обхващат услагата, може да видите тук.

А ако шофирате електрическо превозно средство, с EV Trip Planner можете предварително да планирате пътуването си, да избегнете тревогите за наличния пробег и да видите местоположенията на станциите за зареждане по пътя.

ИЗБОР НА АБОНАМЕНT
Live Navigation Plus
Le meilleur copilote

Насладете се на безпроблемно изживяване, в което телефонът става част от Вашия автомобил, за да Ви помогне да държите очите си на пътя и ръцете си върху волана.

С услугите за навигация в реално време Вашият автомобил намира най-добрия маршрут, въз основа на надеждна информация относно трафика. Услугите за навигация се показват на главния екран на Вашия автомобил и могат се поддържат с гласов контрол.

За водачи на електрически превозни средства EV Trip Planner е най-добрият съюзник за предварително планиране на всяко пътуване: преди да потеглите, можете да въведете крайната точка и да видите заряда на батерията при тръгване... Но най-вече можете да откриете направо в приложението изчисления пробег, който ще ви остане след края на пътуването ви. 
Местоположенията на зарядните станции по маршрута също са показани, така че можете да ги изпратите от приложението до навигационната система, за да започнете пътуването си без никакви тревоги.

En savoir plus sur ce service

Шофирайте умно

Насладете се на времето в колата си максимално с услугата за навигация в реално време. Live Navigation Plus предава информация в реално време за задръствания, сервизи и места за паркиране. Информацията се визуализира на сензорния екран на Вашия автомобил.

Пътната мрежа еволюира непрестанно: насоките за движение се променят, пешеходните зони се разрастват или кръговото движение в новопостроен квартал е готово за движение. За да извлечете максимума от вашата навигационна система и да получите оптимални упътвания, се уверете, че картата е винаги актуална. Ако автомобилът ви е оборудван с актуализирането на картата „Over-the-air“ map update, не трябва да мислите за това, тя ще направи актуализациите автоматично за вас. За всички останали навигационни системи, просто посещавайте редовно съответния раздел в приложението myOpel и следвайте лесните указания веднага щом има налична актуализация.
Винаги получавайте най-добрия маршрут за дестинацията ви по най-ефективния начин. 

Услугите за навигация в реално време включват:

  • Пътнотранспортна информация в реално време
  • Свободни места и цени за паркиране
  • Прогноза за времето на вашето пътуване
  • Възможност за гласов контрол на функциите
  • Информация за разположението на бензиностанциите и цените на горивата
  • Бързо търсене на адреси и местни забележителности
  • Предупреждения за камери за контрол на скоростта / опасни участъци
  • EV Trip Planner за електрически превозни средства
Activation des services

Как да активирате услугата:                                                                                                                         

При закупуване на нов автомобил с бордова навигационна система, Вие се възползвате от безплатен 3-годишен абонамент за услугите Live Navigation. След 3 години можете да разширите услугата директно чрез Вашия акаунт.

Как да използвате услугата:

Когато услугата е активирана, можете да промените нейната конфигурация в навигационната система на Вашия Opel.

Инструкции (PDF) за активиране на Live Navigation Services с OpelConnect (червен SOS бутон в автомобила) 

Инструкции (PDF) за активиране на Live Navigation Services без OpelConnect за Grandland X, Combo, Vivaro, Zafira Life, нова Corsa, Crossland X (след март 2019 г. - моля, свържете се с вашия дилър)

За да използвате услугата Live Navigation Plus в автомобил, който не е оборудван с модула Opel Connect Box Emergency и Assistance, трябва да сдвоите съвместимо смартфон устройство, за да споделите интернет връзка. Функцията за споделяне на интернет връзката на смартфона Ви трябва да бъде активирана.

За да направите това, идете в раздела конфигурация/настройки в менюто на смартфона и използвайте режима за активиране Споделяне на връзка > Wi-Fi Hotspot > Мобилна точка за достъп > Тетъринг

Свържете Connect Nav чрез смартфона